Brief van het AZC over gift van Haringparty Soest-Baarn 2014


Maandag 27 juli 2015

Naar aanleiding van de ontvangst van een deel van de veiling van het eerste vaatje Hollandse Nieuwe tijdnes de Haringparty Soest-Baarn in 2014 ontving de Soester Zakenkring van Jet van Doornik, locatiemanager van het Asielzoekerscentrum (AZC), vandaag het volgende bericht.

…Het AZC werd vorig jaar geheel onverwacht blij verrast met een bijdrage van 2500 euro van de Haringparty Soest-Baarn. Het was voor ons ook enorm fijn om te merken dat we zo positief werden onthaald in de gemeenschap. Het grote bedrag hebben we vooral aangewend voor sportartikelen voor onze bewoners. Zo hebben we nu een teamoutfit voor wedstrijden waar onze bewoners aan meedoen. Prachtige oranje shirts met ‘azc Zeist’ evenals een eigen outfit voor de keeper.

Onze fitnessruimte heeft extra apparatuur gekregen en we hebben een goede muziekinstallatie aangeschaft. Deze is bijvoorbeeld gebruikt voor de optredens van onze  zingende en dansende bewoners op de open dag die we dit jaar hadden. Naast de aanschaf van een en ander aan klein sportmateriaal, zijn we nu op zoek naar een tarp waar we het resterende bedrag aan willen besteden. Een tarp is een groot zeil dat schaduw biedt. We hopen dat we deze in augustus kunnen bevestigen…

Nieuwsoverzicht