Uitnodiging De Maatschappij Departement Eemland, 23 maart


Woensdag 04 maart 2015

De Maatschappij Departement Eemland nodigt de leden van de Soester Zakenkring uit voor een netwerkbijeenkomst op 21 maart (Spring in de Maatschappij).
Lente is de start van een nieuw seizoen, van nieuw leven, van inspiratie en van nieuwe contacten.

Kom naar "Spring in de Maatschappij" op 23 maart in De Mariënhof.
Een feestelijk netwerkevent met uitreiking van de Lefprijs (voorheen Prijs van de Maatschappij) en de Prijs van de Maatschappij (voorheen de Lofprijs).
"Spring in de Maatschappij" is een initiatief van De Maatschappij, dep. Eemland.
De Maatschappij verbindt bedrijfsleven, openbaar bestuur, zorg en kennisinstellingen.

Tijdens de bijeenkomst zal Cees 't Hart, ceo Friesland Campina en binnenkort van Carlsberg, een inleiding verzorgen: Friesland Campina van boer tot wereldspeler. Friesland Campina heeft dit jaar de prestigieuze Koning Willem 1 prijs gewonnen. Aansluitend zullen de Lefprijs en de Prijs van de Maatschappij uitgereikt worden.

Er is voldoende tijd in het programma om nieuwe contacten op te doen of bestaande verder uit te bouwen.

Programma
17.30 uur: ontvangst
18.00 uur: opening, The Floor en aansluitend buffet
19.00 uur: Cees 't Hart met aansluitend uitreiking Awards
20.00 uur: einde

Aanmelden via: eemland@de-maatschappij.info

Mocht u na aanmelding verhinderd zijn, dan wordt u verzocht dit uiterlijk 16 maart te melden via het e-mailadres eemland@de-maatschappij.info.
Indien wij uw afmelding te laat of in het geheel niet ontvangen wordt, worden de kosten u achteraf in rekening gebracht.

De Maatschappij is de oudste netwerkorganisatie in Nederland. Departement Eemland organiseert Funspiratie bijeenkomsten. Zo worden bijv tijdens de borrel pensant maatschappelijke thema's belicht door deskundige sprekers uit de regio. Door de regionale invulling wordt gebruik gemaakt van de kracht en de kennis die aanwezig zijn in de regio. Regionale contacten worden zo benut en ingezet om verbanden aan te gaan met vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, openbaar bestuur, de zorg en kennisinstellingen

Met vriendelijke groet,
Secretariaat De Maatschappij, departement Eemland

Voor uitgebreide informatie: www.de-maatschappij.info
 

Nieuwsoverzicht