Nieuwe ondernemers enthousiast over Rode Loper


Vrijdag 05 december 2014

Op 13 november was er in het gemeentehuis van Soest een ‘Rode-Loperbijeenkomst’ voor nieuwe ondernemers. Iedere ondernemer die zich tussen oktober 2013 en oktober 2014 in Soest heeft gevestigd, was van harte welkom. De groep ondernemers die hieraan gehoor gaf, vooral zelfstandige professionals, zag het als een mooie gelegenheid om elkaar te leren kennen en te netwerken; al heel snel werden de eerste visitekaartjes uitgewisseld.

De bijeenkomst was vooral een goed moment om kennis te maken; niet alleen leerden de ondernemers elkaar beter kennen. Ook maakten zij kennis met de Soester ondernemersnetwerken zoals de Soester Zakenkring en met de gemeentelijke organisatie waar het gaat om beleid voor en dienstverlening aan ondernemers.

De Soester Rode-Loperdag was onderdeel van een regionaal programma waarbij ’s morgens in meerdere gemeenten nieuwe ondernemers hartelijk zijn onthaald. Aansluitend was er een regionaal, interactief netwerkprogramma bij het Ondernemersplein in Amersfoort.

Wethouder Yvonne Kemmerling van Economische Zaken kijkt terug op een geslaagde bijeenkomst. “Deze bijeenkomst is dit jaar voor het eerst georganiseerd en is een waardevolle aanvulling op de bijeenkomsten die wij al vanuit de gemeente organiseren om ondernemers te ontmoeten en hen bij elkaar brengen. Het is niet alleen leuk maar ook erg leerzaam om met nieuwe ondernemers te praten over het ondernemersklimaat in onze gemeente. We zijn van plan om iets dergelijks vaker te organiseren en rollen dan ook met plezier de loper voor hen uit."

Alle informatie over de bijeenkomst, inclusief presentatie en foto is te vinden op deze link.
Wanneer u hier nog vragen over heeft, dan kunt u contact opnemen met Nynke Minkema (n.minkema@soest.nl of 035-6093449).

Bron: gemeente Soest

Nieuwsoverzicht