UITNODIGING: Vier-de-vrijdag! Netwerkborrel op 28 november bij Ondernemersplaza


Dinsdag 18 november 2014

Graag nodigen wij u uit op vrijdag 28 november van 16.00 uur tot 18.00 uur op het Ondernemersplein in Amersfoort aan de Printerweg 6.

Bij de vorige borrel nam Lisanne van de Weerdhof ons mee in de wondere wereld van werken vanuit jouw (bedrijfs-)DNA. "Ondernemingen die hun eigen DNA kennen en daarnaar handelen zijn winstgevender en behalen betere prestaties blijkt uit onderzoek. Toch staat een groot deel van de zzp'ers en MKB-ondernemers nauwelijks stil bij het eigen DNA.
De tweede spreker, Oscar Bulthuis, de auteur van het boek: Ondernemen is net reizen, een helder en praktisch kompas voor succesvol ondernemen gaf praktische tips voor ondernemers die pas een nieuw ondernemersavontuur zijn aangegaan en voor iedereen die ervan droomt iets anders te beginnen.

Deze keer is onze spreker Peter Ros van Admium. Het thema is: De klant is de baas! (meer dan ooit..) Hij zal ons vertellen waarom in onze netwerksamenleving de klant meer dan ooit de baas is.

Profielfoto
Fotograaf Feike Faase zal na het verhaal van Peter Ros in de fotostudio aanwezig zijn om een gratis en professionele profielfoto te maken die gebruikt kan worden voor de verschillende social media platformen.

Praktische informatie
Datum, tijdstip en locatie: vrijdag 28 november 2014 van 16:00 tot 18:00 uur Kamer van Koophandel, Printerweg 6 (3821AD) in Amersfoort.

Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Heeft u nog vragen, neem dan contact op met ondernemersplein-amersfoort@kvk.nl.

Aanmelden
Doet u mee aan de Vier-de-vrijdag borrel? Uw collega’s (of introducees) zijn ook welkom – wij stellen het op prijs als u hen op deze informele ondernemersbijeenkomst wilt attenderen. 
Meld u snel aan via http://www.kvk.nl/vierdevrijdagborrel

Wij hopen u, samen met veel ondernemers, in ieder geval weer te zien op 28 november a.s.!

Met vriendelijke groet,
Freddie Kesteloo

Lid worden van Ondernemersplaza 

Bron: KvK

Nieuwsoverzicht