Uitnodiging Dag van de Rode Loper, 13 november


Donderdag 23 oktober 2014

Op 13 november wordt voor de tweede maal de Dag van de Rode Loper georganiseerd. Ditmaal met een meer regionaal karakter (zie ook www.rodeloperdag.nl).

Voor wie is deze dag?
Iedere ondernemer die zich tussen oktober 2013 en oktober 2014 in de regio Amersfoort heeft gevestigd, is van harte welkom.
In Leusden, Amersfoort en Soest kan men tijdens een lokaal voorprogramma kennis maken met de gemeente, haar bestuurders en collega-ondernemers. De Soester ondernemers hebben per post van de gemeente Soest een brief van wethouder Y. Kemmerling en het programma in Soest en Amersfoort ontvangen.  

Aansluitend vindt er een regionaal en interactief netwerkprogramma plaats bij het Ondernemersplein in Amersfoort waar ook alle langer gevestigde ondernemers welkom zijn.

Regionaal programma bij Ondernemersplein Amersfoort (Printerweg 6) 17.00 – 19.00 uur
Daar start om 17.00 uur een interactief (netwerk)programma met veel aandacht voor de regio. Ook bestuurders van de verschillende regiogemeenten zijn hierbij aanwezig. Zij gaan met de aanwezigen in gesprek over het vestigingsklimaat in de regio en de kansen die er voor ondernemers liggen. Dit onderdeel is uitdrukkelijk ook bedoeld voor ondernemers die al langer in de regio zijn gevestigd. Zij zijn welkom vanaf 16.30 uur.

Nieuwsoverzicht