UITNODIGING: Vier-de-vrijdag! Netwerkborrel op 26 september bij Ondernemersplaza


Woensdag 17 september 2014

De vakantie is voorbij, we zijn weer aan de slag. Een goed moment om elkaar weer te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en de week goed af te sluiten, kortom tijd voor de vier-de-vrijdag borrel op het Ondernemersplein in Amersfoort.Eén van de nieuwtjes van onze kant is dat de Utrechtse Ondernemers Academie mede partner is geworden en samen met Peter Ros (Permanent Beta) en de Kamer van Koophandel de vier-de-vrijdag borrels zal organiseren.

Graag nodigen wij u uit op vrijdag 26 september van 16.00 uur tot 18.00 uur op het Ondernemersplein in Amersfoort aan de Printerweg 6.

Steeds meer zien we hoe de veranderingen in de samenwerking tussen bedrijven kunnen leiden tot nieuwe producten en diensten. De traditionele leverancier-klant relatie verandert, ketens worden korter of veranderen. Dit biedt kansen voor nieuwe producten of diensten.

Dat vraagt wel om een andere kijk op bestaande structuren.

Tijdens de bijeenkomst zal één van de nieuwe bewoners van het Ondernemersplein, Arjen de Vries van Co-Pay u meenemen in hun andere kijk op de ketensamenwerking in de bouw. Het is een mooi voorbeeld hoe je door anders te kijken naar bestaande samenwerkingsverbanden en werkwijzen kunt komen tot een geheel nieuw product.

Praktische informatie
Datum, tijdstip en locatie: vrijdag 26 september 2014 van 16:00 tot 18:00 uur Kamer van Koophandel, Printerweg 6 in Amersfoort. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Voor aanmelden: of vragen, neem dan contact op met ondernemersplein-amersfoort@kvk.nl.

Doet u mee aan de Vier-de-vrijdag borrel? Uw collega’s (of introducees) zijn ook welkom – wij stellen het op prijs als u hen op deze informele ondernemersbijeenkomst wilt attenderen.

Meld u aan via ‘ondernemersplein-amersfoort@kvk.nl

Wij hopen u, samen met veel ondernemers, in ieder geval weer te zien op 26 september a.s.!
Met vriendelijke groet,
Kamer van Koophandel 

Lid worden van Ondernemersplaza 

Bron: KvK

Nieuwsoverzicht