Stayokay Soest beste hostel van Nederland


Maandag 18 augustus 2014

Ons SZK-lid  Anne Breemer, manager van Stayokay aan de Bosstraat, ontving vlak voor de zomervakantie het bericht van Zoover dat Stayokay Soest is uitgeroepen tot het beste hostel van Nederland.

Anne, die er sinds 2010 de scepter zwaait, is bijzonder trots op de gewonnen prijs; "De recente verbouwing heeft er zeker toe bijgedragen dat we deze award hebben gewonnen maar, vergeet ook niet de geweldige inzet van het team. Gastvrijheid wordt hier in Hoofdletters geschreven en dat wordt ook zeker door onze gasten ook zo ervaren.  Gasten die hier hebben overnacht, maar ook de mensen die hier een feest hebben gegeven of zijn getrouwd, hebben op ons gestemd. We beschouwen het als een hele grote eer dat we op de eerste plaats zijn geëindigd. Leuk is ook dat steeds meer bedrijven en instellingen uit Soest ons weten te vinden voor het houden van vergaderingen".  

Zoover is de grootste onafhankelijke vakantiebeoordelingssite van de Benelux. Met jaarlijks 185 miljoen bezoekers is Zoover voor heel veel reizigers het startpunt van een geslaagde vakantie of een dagje uit. Zoover heeft sites in 25 landen. De website bevat 2,3 miljoen beoordelingen en 356.000 accommodaties van ruim 45.000 bestemmingen over de hele wereld. 

De beoordelingen op Zoover bepalen welke accommodaties een Zoover Award ontvangen. De Awards worden vergeven aan die accommodaties die binnen een land het beste presteren.

Nieuwsoverzicht