U15 mobiliteitsbijeenkomsten


Woensdag 30 juli 2014

Het is op dit moment hartje zomer, maar binnen de U15 zijn veel werkgevers ook in deze periode hard aan het werk om de bereikbaarheid van de regio te verbeteren. Om al die ervaringen te delen, barst vanaf september het nieuwe U15-seizoen weer los, met het U15-Café. Daarvoor wil ik je van harte uitnodigen. We zijn op 4 september te gast bij Arval in Houten. Tijdens deze bijeenkomst wordt je bijgepraat over alle ontwikkelingen in de U15 en is er de mogelijkheid om kennis en ervaringen te delen met andere U15-werkgevers. Tijdens deze bijeenkomst vertelt onder meer Dick Bakker van Arval over de maatregelen die zij hebben genomen om de bereikbaarheid van de regio te verbeteren. Hier lees je alvast een voorproefje.

Het U15-Café vindt plaats op 4 september tussen 16.00 uur en 18.00 uur bij Arval, Duwboot 10 in Houten. Het inhoudelijke programma duurt van 16.30 tot 17.30 uur, daarna is er gelegenheid om door te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Schroom uiteraard niet om ook andere geïnteresseerden, zoals een collega of een collega-bedrijf mee te nemen naar deze bijeenkomst. Laat dat uiteraard dan ook even weten, zodat we weten met hoeveel aanwezigen we rekening kunnen houden.

Meld je nu aan voor het U15-Café Daarnaast wil ik je nog wijzen op de vele activiteiten die eraan komen binnen de U15. Hieronder staan alle bijeenkomsten die de U15 dit najaar organiseert. Zet ze nu alvast in je agenda en houd de website in de gaten voor meer informatie. Ook voor deze bijeenkomsten kun je je uiteraard al aanmelden door middel van een reply op deze mail.

Met vriendelijke groet,
Reinout de Vries
Communicatieadviseur U15

Bron: U15

 

Nieuwsoverzicht