Bereikbaar Amersfoort gaat door onder vlag U15


Vrijdag 25 juli 2014

Het mobiliteitsplatform ‘Bereikbaar Amersfoort’ gaat door onder de vlag van de U15: het netwerk van meer dan 150 werkgevers uit heel Midden-Nederland die de bereikbaarheid in de regio willen verbeteren. De wethouders Erik van Beurden (gemeente Leusden) en Hans Buijtelaar (gemeente Amersfoort) hebben het initiatief overgedragen aan de U15.

Door dit besluit kan het netwerk, dat in de afgelopen zes jaar is opgebouwd, intact blijven. Als ‘lokale community’ binnen de U15 blijven we bijeenkomsten organiseren voor de bedrijven in Amersfoort, Baarn, Soest en Leusden, om onderling kennis en ervaringen over slim werken en slim reizen te kunnen uitwisselen. De eerstvolgende lokale bijeenkomst staat gepland bij Raet BV op 30 september (15.30 - 17.00 uur). Zet het vast in uw agenda!

Dit betekent dat alle bedrijven die waren aangesloten bij platform Amersfoort Bereikbaar, vanaf heden zijn aangesloten bij het U15-netwerk. Dit is gratis en verplicht tot niets. Wel hebben ze daarmee direct toegang tot alles wat de U15 biedt: informele U15-cafés bij een van de leden, verdiepende community-bijeenkomsten en kosteloze deelname aan de projecten. Zo kunt u uw CO2-footprint laten berekenen of een toegesneden advies krijgen over fietsstimulering of de invoering van een mobiliteitsbudget.

Mocht u nog vragen hebben, of meer willen weten over de U15-projecten en communities, kunt u te allen tijde contact opnemen met mij of mijn collega’s.

Met vriendelijke groet,
Annelies Hermens
Voorzitter U15

Bron: U15

Nieuwsoverzicht