Dorpsmarkt Soesterberg dinsdag 1 juli


Vrijdag 27 juni 2014

Op dinsdag 1 juli aanstaande bent u van harte welkom op de Dorpsmarkt Soesterberg in de Ceciliakapel van het conferentiehotel Kontakt der Kontinenten aan de Amersfoortsestraat 20 in Soesterberg. U kunt binnenlopen tussen 19.30 en 21.30 uur. Namens het college opent burgemeester Rob Metz de avond om 20.00 uur.

Tijdens de dorpsmarkt informeren wij de inwoners van Soesterberg en andere geïnteresseerden op een laagdrempelige manier over de voortgang van de belangrijke projecten in en rond het dorp. Het college en medewerkers van de gemeente, projectleiders van de provincie en andere betrokken partijen zijn aanwezig om vragen van inwoners te beantwoorden.

Informatiepunten

In de Ceciliakapel zijn tien informatiepunten ingericht waar medewerkers een toelichting geven op hun project en bezoekers kunnen informeren. Deze informatiepunten zijn ingericht voor de volgende projecten:

- Rademakerhof: supermarkt en woningen
- Evenemententerrein
- Manifestatieterrein
- Woningbouw Landgoed Oude Tempel
- Spa & Wellness Resort Soesterberg
- Nationaal Militair Museum
- Woningbouw Vliegbasis
- Park Vliegbasis Soesterberg
- Verdiepte Ligging N237
- Ontsluitingswegen Soesterberg

Daarnaast zijn ook medewerkers aanwezig om vragen te beantwoorden over de fietsroute over het park, de renovatie en nieuwbouw van de Banninghal, woningbouwplannen Kontakt der Kontinenten, de plannen met Soesterberg-Noord en het bedrijventerrein Richelleweg.

Bron: gemeente Soest

Nieuwsoverzicht