Geslaagde SZK-Rabobank golfdag 2014


Donderdag 05 juni 2014

Ondanks flinke regenbuien (...), werd de 7e Soester Zakenkring-Rabobank Soest Baarn Eemnes op woensdag 4 juni een doorslaand succes.

Henk en Asch en Antonio van de Hengel hadden, net als de voorgaande edities, een gevarieerde samenstelling van de flights gemaakt waarbij ook opgemerkt moet worden dat de verzorging van de inwendige mens zowel voor, tijdens en na afloop van het golfen en de clinics uitstekend was.

Na het welkomswoord door Kees Wantenaar als voorzitter van de Soester Zakenkring (waarbij hij de financiële bijdrage van de Rabobank niet onbesproken liet), legden Antonio en Henk, voor zover niet bekend, de spelregels van dag uit.

Zoals vermeld waren er heftige regenbuinen maar dat was voor de meeste golfers geen beletsel om de 18 holes uit te lopen.

Ook de clinicers (een deed zelfs voor de 5e keer mee als clinicer!) hebben zich uitstekend vermaakt en wellicht dat zij zich zullen gaan bekwamen in deze fraaie sport.

Tijdens het diner werden de prijswinnaars in het zonnetje gezet door Rob Honing, directeur Rabobank Soest Baarn Eemnes t.w.:

Heren Stableford 18 holes:
1. Dirk van Heerikhuijzen
2. Mevlüt Kocer

Dames Stableford 18 holes:
1. Petra van Rouwendaal
2. Ineke Westerbeek

Longest Heren:
Huub van Oevelen

Longest Dames:
Ineke Westerbeek

Neary:
Nico van Woerkom

Leary:
Bart van Os

Aanmoedigingsprijs:
Cees Blankestijn

De gemaakte foto's zijn te bekijken via deze link.

Nieuwsoverzicht