Uitnodigingen: Vier-de-vrijdag! Netwerkborrel bij Ondernemersplaza


Donderdag 01 mei 2014

Het Ondernemersplein Amersfoort zit niet stil als het gaat om bijeenkomsten die inspelen op de actualiteit. Daarom wil ik jullie graag uitnodigen voor twee bijeenkomsten in juni,

12 juni: Informatiebijeenkomst nieuw arbeids-, ontslagrecht en WW; de gevolgen voor u als werkgever
De economische crisis is aanleiding geweest voor het kabinet Rutte II om grote veranderingen door te voeren in het arbeids- en ontslagrecht. Veranderingen die u als ondernemer direct treffen. Het wetsvoorstel Werk en Zekerheid bevat maatregelen op drie terreinen: Verbetering van de rechtspositie van flexwerkers; Stroomlijning van de regels voor ontslag; Aanpassing van de werkloosheidsregelingen.
Meer informatie en aanmelden: zie link 

19 juni: Financieringsproeverij voor het MKB
Financiering: een onderwerp dat altijd op de agenda van de MKB-ondernemer zal  blijven staan. De partners van het Ondernemersplein Amersfoort hebben de krachten gebundeld om u  te laten ‘proeven’ van de laatste ontwikkelingen op fiscaal en financieel gebied.  Aan de orde komen tips op  belastinggebied, diverse nieuwe financieringsvormen (crowdfunding, microkrediet etc.) en voordelige financiële regelingen voor het MKB . Als u de smaak te pakken heeft kunt u zich direct inschrijven voor workshops waar dieper op diverse onderwerpen wordt ingegaan.

Meer informatie en aanmelden: zie link

Graag tot dan!
Met vriendelijke groet,
Ondernemersplein Amersfoort

Marieke van den Berg

Lid worden van Ondernemersplaza 

Bron: KvK

Nieuwsoverzicht