Slimmer op weg


Dinsdag 08 april 2014

Wij delen onze opgedane kennis over en ervaringen met slim werken en reizen graag met u. Vandaar dat wij met trots onze nieuwe site slimmeropweg.nl onder uw aandacht brengen. Dé landelijke kennisbank voor werkgevers, boordevol praktische informatie, praktijkvoorbeelden en stappenplannen voor het stimuleren van onder andere OV-gebruik, flexibel reizen en fietsen. Op deze site vindt u alle informatie om slimmer te werken en te reizen overzichtelijk bij elkaar. Doe inspiratie op bij andere werkgevers, kijk wat er gebeurt in alle regio's of lees het nieuws rondom slim werken en slim reizen. Ga samen met &Morgen slim op weg.

10 Slimme reisapps
&Morgen zette een aantal handige reisapps voor uw medewerkers op een rij: slimme reisapps voor automobilisten en slimme reisplanners voor het handigste vervoersmiddel. Diverse media zoals Verkeersnet publiceerden ons overzicht al maar u kunt het natuurlijk ook gewoon nalezen op onze site. Binnenkort volgen fietsapps en gedragsapps.

Lees verder

Slim in uw regio
Aan welke projecten kunt u als werkgever in uw eigen regio deelnemen als het gaat om slimmer reizen en werken? Van welke acties en kortingen kunt u gebruik maken? U leest het op de regiopagina’s die regelmatig aangevuld worden met actuele informatie.
Lees verder

Slimme successen
Op slimmeropweg.nl vindt u nu al zo'n 100 succesverhalen van werkgevers waarin zij vertellen hoe zij bijvoorbeeld fietsen stimuleren, hun parkeerprobleem aanpakken of omgaan met flexibel werken. De komende maanden breidt &Morgen de website uit met een serie landelijke praktijkvoorbeelden.
Lees verder

Bron: &Morgen

 

Nieuwsoverzicht