UITNODIGING: Vier-de-vrijdag! Netwerkborrel bij Ondernemersplaza


Donderdag 17 april 2014

De vier de vrijdag van 28 maart jl. was een groot succes! We hebben ruim 40 ondernemers mogen verwelkomen. Het was een inspirerende sessie waar veel kennis werd gedeeld over de bescherming van handelsnamen, auteursrechten en octrooien.

Graag nodigen wij u uit voor de Vier-de-vrijdag borrel op vrijdag 25 april a.s. Een mooi en gezellig moment voor ondernemers en partners van Ondernemersplaza om elkaar weer te ontmoeten, inspireren en kennis met elkaar te delen.

Deze keer neemt Peter Ros van Admium je mee in de wereld van ‘iedereen marketeer’. Net als service is marketing geen afdeling meer tegenwoording. Altijd bereikbaar is de nieuwe verwachting van de markt. Peter geeft heldere voorbeelden en bruikbare tips hoe je als zzp’er en MKB’er in “the age of internet” op het gebied van marketing kunt onderscheiden met authentieke aandacht en service.

Programma  

16:00 uur Iedereen marketeer

17:00 uur Netwerkborrel

18:00 uur Einde

Praktische informatie
Datum, tijdstip en locatie: 25 april 2014 van 16:00 tot 18:00 uur in Ondernemersplaza Grand Café, Printerweg 6 (3821AD) in Amersfoort. Aan deze bijeenkomst, georganiseerd door Ondernemersplaza, zijn geen kosten verbonden. Heeft u nog vragen, neem dan contact op met ondernemersplein-amersfoort@kvk.nl.

Doet u mee aan de Vier-de-vrijdag borrel op vrijdag 25 april? Uw collega’s (of introducees) zijn ook welkom – wij stellen het op prijs als u hen op deze informele ondernemersbijeenkomst wilt attenderen.

Meld u snel aan via ‘ondernemersplein-amersfoort@kvk.nl onder vermelding van uw naam en bedrijfsnaam.

Wij hopen u, samen met veel ondernemers, in ieder geval weer te zien op 25 april a.s.!

Met vriendelijke groet,
Robert Barendse en Jessica van El

Lid worden van Ondernemersplaza 

Bron: KvK

Nieuwsoverzicht