Kontakt der Kontinenten: Beste Trainingslocatie van 2013


Woensdag 12 maart 2014

Kontakt der Kontinenten bedankt medewerkers voor de Award "Beste Trainingslocatie van het jaar 2013"

Tijdens het Meetings Business Event op maandag jl. heeft  Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten uit handen van dagvoorzitter Hans Kazàn de Award Beste Trainingslocatie van het Jaar 2013 in de categorie Conferentiecentra en -hotels in ontvangst mogen nemen.

Het conferentiehotel bedankt haar gasten en relaties voor het uitbrengen van hun stem en de mooie woorden die deze stemmen ondersteunden. Het managementteam is zich er zeer van bewust dat deze award zonder de inzet van alle medewerkers niet mogelijk was geweest. Het managementteam spreekt zijn waardering uit naar het voltallige team. Commercieel manager Lars Beckers heeft bij terugkomst in het conferentiehotel de award overhandigd aan het personeel. Uiteraard gebeurde dit onder het genot van koffie met gebak!

Uit het juryrapport;
“De keuze is gebaseerd op een buitengewoon hoog aantal stemmen in de categorie (68%)  en hoge waardering door de gasten van Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. De jury was vooral onder de indruk van het feit dat Kontakt der Kontinenten op alle onderdelen goed scoort, waarbij vooral de gastvrijheid en het lekkere eten vaak genoemd worden. De gratis App, dat naar eigen inzicht is in te richten voor trainingen en conferenties en het concept van ProefLokaal De Wereld zijn bijzonder interessant”

De TD&L Awards worden georganiseerd door de redactie van de vakmagazines Training, Development & Locations en Meetings, Events en Feestelijk Zakendoen. De TD&L Awards werden dit jaar voor de zevende keer georganiseerd. Inmiddels zijn de Awards binnen de trainingswereld een begrip geworden.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

U vindt Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten centraal in Utrecht aan de Wegh der Wegen. Het hotel heeft 131 hotelkamers, 25 vergaderzalen (voor 2 tot 200 personen)  en een groot bosterrein dat geschikt is voor buitenactiviteiten. Ook in 2014 heeft het hotel het duurzaamheidscertificaat Green Key Goud en valt het in de categorie 3-vergaderhamers. www.kontaktderkontinenten.nl

Bron: Kontakt der Kontinenten

Nieuwsoverzicht