UITNODIGING: Vier-de-vrijdag! Netwerkborrel bij Ondernemersplaza


Woensdag 19 maart 2014

De vier de vrijdag van 28 februari jl. was een groot succes! We hebben ruim 40 ondernemers mogen verwelkomen. Het was een inspirerende sessie waar veel kennis werd gedeeld over de moderne fysiotherapeut en het online volgen van cliënten.

Graag nodigen wij u uit voor de Vier-de-vrijdag borrel op vrijdag 28 maart a.s. Een mooi en gezellig moment voor leden en partners van Ondernemersplaza om elkaar weer te ontmoeten, inspireren en kennis met elkaar te delen.

Deze keer vertellen twee advocaten over ‘de zin en onzin van het beschermen van concepten & ideeën’ met veel stellingen, zoals ‘moet het auteursrecht worden afgeschaft’, social media gebruik en de rechten van fotografen, etc. met praktische voorbeelden, tips en hilarische rechtspraak.

 

Programma  

16:00 uur De zin en onzin van het beschermen van concepten & ideeën, advocaten duo

17:00 uur Netwerkborrel

18:00 uur Einde

Praktische informatie

Datum, tijdstip en locatie: 28 maart 2014 van 16:00 tot 18:00 uur in Ondernemersplaza Grand Café, Printerweg 6 (3821AD) in Amersfoort. Aan deze bijeenkomst, georganiseerd door Ondernemersplaza, zijn geen kosten verbonden. Heeft u nog vragen, neem dan contact op met ondernemersplaza@kvk.nl.

Doet u mee aan de Vier-de-vrijdag borrel op vrijdag 28 maart? Uw collega’s (of introducees) zijn ook welkom – wij stellen het op prijs als u hen op deze informele ondernemersbijeenkomst wilt attenderen.

Meld u snel aan via ‘Ondernemersplazaonline’.

Wij hopen u, samen met veel ondernemers, weer te zien op 28 maart a.s.!

Met vriendelijke groet,

Robert Barendse en Jessica van El

Lid worden van Ondernemersplaza 

Bron: KvK

Nieuwsoverzicht