Uitnodiging &Morgen 1 april 'Van goed voornemen naar...'


Donderdag 06 maart 2014

&Morgen nodigt u uit voor een heel ander soort bijeenkomst op dinsdagmiddag 1 april (geen grap) bij hun kantoor; een interessante, inspirerende en ook gezellige ‘Kijk op &Morgen’.

Dan zoomen we vanaf 15.15 uur in op veranderen van gedrag/gewoonten, de sleutel tot blijvend ander (reis)gedrag. Vraag u zich ook af waarom medewerkers nog niet slimmer werken en reizen, ondanks bijvoorbeeld nieuw beleid, fietsplan, ov-kaarten en goede voorzieningen? Oftewel: hoe realiseert u: Van “goed voornemen” naar “goed doen”

Managementadviseur, personal coach en schrijver Pieter de Vries neemt u op een inspirerende, interactieve en geestige manier mee in zijn verhaal.

  • Hoe verbeter je je leven en je werk?
  • Hoe zorg je ervoor dat bijvoorbeeld je medewerkers hun gedrag gaan veranderen en niet terugvallen in hun oude (reis)gedrag?
  • Waar moet je als werkgever of opdrachtgever op letten?

Op een indringende en humoristische wijze houdt Pieter u een spiegel voor.

En hoe doen we het nu echt in de praktijk?
Na een korte pauze staan we stil bij voorbeelden uit de praktijk, is er ruimte voor discussie en het uitwisselen van ervaringen.

Rond de klok van vijf sluiten we de middag gezellig af met een aangeklede borrel.

Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Neem daarom niet alleen voor om te komen, maar meldt u meteen aan voor deze inspirerende middag via info@enmorgen.nl.

Met vriendelijke groet,
Gabriëlle Dijkstra – van der Burg
Adviseur &Morgen
Mariaplaats 4b
3511 LH Utrecht
06- 2398 0955

 

www.enmorgen.nl 

Bron: &Morgen

 

 

Nieuwsoverzicht