Uitnodiging 12 maart: Soest meets Amersfoort & Amersfoort meets Soest!


Zondag 16 februari 2014

Het jaarthema van OnderNamen in 2014 is: ‘Leer de regio kennen!’.
Voor alle ondernemers en uiteraard ook onze leden uit Amersfoort, Leusden, Nijkerk, Baarn en Soest willen we daarin op gepaste wijze een rol vervullen.  Op woensdag 12 maart organiseren wij daarom een spraakmakende bijeenkomst in Soest bij De Soesterduinen. Voor u als ondernemer uit Soest een uitgelezen mogelijkheid nader kennis te maken met ons initiatief en onze leden.

Over OnderNamen
Met inmiddels meer dan 250 leden fungeert OnderNamen in de regio letterlijk als een spin het web van ondernemende namen. Doordat wij onze leden en relaties allemaal persoonlijk kennen is ons platform persoonlijk, betrokken en betrouwbaar.Voor vele ondernemers kunnen we daarom veel betekenen qua netwerk in de regio.

Maart 2014: Special in het magazine en bijeenkomst
Medio maart zal de volgende editie van ons glossy magazine verschijnen. Ook dan zal deze kosteloos worden verspreidt onder ruim 8.900 ondernemers in de regio. In deze editie maken wij ruimte voor een special omtrent ondernemend Soest. Zodoende zullen de ondernemers uit de andere gemeenten een nadere indruk krijgen van de ondernemers in de gemeente Soest. Daarnaast zal ook de bijeenkomst van onze businessclub in maart 2014 plaats vinden in Soest, bij De Soesterduinen.

Datum:
Woensdag 12 maart 2014

Locatie:
Restaurant De Soester Duinen

Soesterbergsestraat 188
3768 MD SOEST

Aanvang
Vanaf 16.00 uur (officiële programma start 16.45 uur)

Het einde van het officiële programma is rond de klok van 19.00 uur. Aansluitend is er tot circa 20.00 uur een afsluitende netwerkborrel.

Er wordt u een eenvoudige maaltijd aangeboden.

Aanmelding
U kunt zich aanmelden via alwin@ondernamen.nl

Informatie lidmaatschap:
U bent al lid van onze businessclub voor slechts € 150,00  per jaar. Indien u een plaatsing in ons magazine afneemt is het lidmaatschap voor het betreffende jaar altijd inbegrepen.

Uiteraard bent u vrij om onze website te bezoeken: http://amersfoort.ondernamen.nl/

Bron: OnderNamen

Nieuwsoverzicht