Schot in de Roos: Nieuwjaarsbijeenkomst Soester Zakenkring


Zaterdag 11 januari 2014

Zoals te verwachten was de nieuwjaarsbijeenkomst 2014 van de Soester Zakenkring opnieuw de leukste nieuwjaarsbijeenkomst in de gemeente Soest.
Kwam het dat opnieuw 250 leden en genodigden zich hadden aangemeld omdat zij nieuwsgierig waren naar de toespraken van Kees Wantenaar als de nieuwe voorzitter van de Zakenkring of wilde men horen wat de onlangs geïnstalleerde burgemeester Rob Metz kwam vertellen voor ondernemend Soest? Of kwam het dat men wist dat het altijd goed toeven is bij dit feestje of wilde men meedingen naar de prijzen bij ‘Het schot in de roos’?
Ongetwijfeld was het een combinatie van deze factoren.

Samenwerking tussen alle geledingen, was de rode draad van toespraak van Kees Wantenaar. Ook burgemeester Rob Metz benadrukte dit item in zijn eerste speech voor de ondernemers in Soest.

Vervolgens was het goed toeven in Restaurant de Soester Duinen. Robbert Goedhart en Thijs Duindam hadden in samenspraak met Paul Martens een meer dan gevarieerd programma samengesteld. Voor de inwendige mens was door de keukenbrigade een gevarieerd menu samengesteld; voor iedereen waren er smakelijke gerechten en diverse dranken.
Zowel de workshop nagelverzorging door Magnetic Nail Design uit Soesterberg als de kaasproeverij verzorgd door Richard en Sumilah van Essen van De  Kaasspecialist Winkelcentrum Overhees vielen zeer in de smaak, zowel letterlijk als figuurlijk!

De competitie ‘Schot in de Roos’ bleef tot het einde spannend.
Gea Meijer, Nienke Keizer, Henk van Dorresteijn, Cees Blankestijn, Cor de Ruiter, Wilko van Dorresteijn en Cees van den Hoed streden in een barrage om de door Restaurant de Soester Duinen ter beschikking gesteld felbegeerde hoofdprijzen.
Einduitslag:

1e prijs: Wilko van Dorresteijn (voor 2 personen een FC Utrecht skybox arrangement);
2e prijs: Henk van Dorresteijn (diner van € 100,- voor 2 personen in Restaurant de Soester Duinen);
3e prijs: Cees van de Hoed (een fles champagne van het huismerk Bollinger!).

Hans en Mirjam Scholten van Scholten Bloemen en Planten overhandigden na afloop van de bijeenkomst de dames een fraaie witte roos.

De bereidwillige keukenbrigade en het bedienend personeel van de Soester Duinen zorgden er voor dat het tot laat aangenaam toeven was.

Voor de foto-impressie van de hand van Jaap van den Broek, zie deze link.

Voor de video-impressie van Bart-Jan Smit

Artikel Soester Courant van de hand van Martine Tjie A Loi

Nieuwsoverzicht