U15 Nieuwsbrief januari 2014


Dinsdag 07 januari 2014

Dit is de nieuwsbrief van de U15 van januari 2014. In deze nieuwsbrief leest u over projecten en maatregelen voor slim werken slim reizen in midden-Nederland. De U15 biedt een waardevol netwerk, praktische kennisuitwisseling, inhoudelijke bijeenkomsten, een slimme vraagbaak, een sterke gesprekspartner naar de overheid en een omgeving om samen projecten te realiseren. 

Eerste U15-Café in 2014

De U15 wenst u een zeer gelukkig 2014 toe! Kom met ons proosten op het nieuwe jaar tijdens het eerste U15-café, a.s. donderdag 9 januari bij Capgemini in Utrecht. Tijdens deze bijeenkomst nemen we afscheid van Henk Broeders, CEO in het bestuurlijk trio van Beter Benutten Midden-Nederland. Dit eerste U15-café van 2014 staat in het teken van terugkijken en vooruitkijken. Terugkijken op 2013, waarin de U15 groeide en een aantal nieuwe U15-projecten het licht zag. En vooruitkijken naar 2014, waarin gelijk een verandering op stapel staat. Ton de Jong, CEO van Grontmij, volgt namelijk Henk Broeders op als CEO in het bestuurlijk trio van Beter Benutten Midden-Nederland. Henk Broeders geeft in interviewvorm een impressie van zijn tijd als CEO.

Alleen financiële prikkels zijn niet genoeg
‘We hebben een zoektocht’, sprak Mark Pel vorig jaar op een U15-bijeenkomst. Op zoek naar manieren om het reisgedrag van werknemers te veranderen. Want de ong. 300 adviseurs van organisatieadviesbureau Twynstra Gudde maken veel kilometers. Om dat terug te dringen overweegt het bedrijf een persoonlijk mobiliteitsbudget. Maar hoe krijg je de werknemers mee? Pel weet één ding zeker: ‘Alleen financiële prikkels zijn niet genoeg’.
Lees verder

Wilt u de nieuwsbrief van U15 ontvangen? Meld u aan door middel van een e-mail bij Reinout de Vries via  devries@emmacommunicatie.nl.

Bron: U15

Nieuwsoverzicht