Welke mobiliteitspas past bij uw medewerkers?


Dinsdag 17 december 2013

Gedrag staat centraal in de laatste &Morgen nieuwsbrief van 2013. Zo leest u op Reiskostenblog nieuws en de opinie van deskundigen over gedrag en gedragsbeïnvloeding bij vervoer en zakelijke mobiliteit. Werkte &Morgen mee aan een onderzoek naar de effecten van gedragsbeïnvloeding bij slim werken en reizen projecten. Helpt 9292 u om een weloverwogen keuze te maken voor het OV of de auto. En gaat &Morgen u volgend jaar helpen bij uw goede voornemens.

Overweegt u een pas aan te schaffen voor uw medewerkers? Wij zetten voor u mogelijke mobiliteitspassen op een rij in deze nieuwsbrief.

Reiskostenblog
Op Reiskostenblog vindt u nieuws en opinie over vervoer, zakelijke mobiliteit en gedragsbeïnvloeding. Zo leest u er bijvoorbeeld dat de accu van een elektrische auto een kantoor voorziet van stroom. Deskundigen geven regelmatig hun visie op de actualiteit, bijvoorbeeld wat de zelfrijdende auto doet met ons brein. &Morgen is een van de partners van Reiskostenblog.

Grip op gedrag
&Morgen onderzocht samen met XTNT en Tabula Rasa naar het effect vab gedragsbeïnvloeding bij slim werken slim reizen projecten. Zo blijkt dat wanneer u automobilisten wilt stimuleren om te gaan fietsen, het beter is om ze te belonen voor het gebruik van de fiets, dan voor de aanschaf. Het rapport laat de verschillende mogelijkheden met gedragsbeïnvloeding zien. Lees meer

Welke mobiliteitspas past bij uw medewerkers?
Met OV of mobiliteitspassen kunt u het zakelijk reizen veel handiger en efficiënter organiseren voor zowel u als uw medewerkers. Er zijn verschillende aanbieders van reiskaarten. Maar welke pas past bij welke medewerker? Wij zetten ze voor u op een rij. Lees meer

OV9292 vergelijkt CO2 uitstoot auto met OV
Sinds kort kunnen reizigers via 9292, de CO2-uitstoot van hun reis terugzien in het reisadvies Op deze manier kunt u de verschillen in CO2- uitstoot tussen auto en OV beter vergelijken.

Bron: &Morgen

 

Nieuwsoverzicht