Uitnodiging Innovation Day 11.12.'13


Woensdag 20 november 2013

Op woensdag 11 december 2013 is er weer een Innovation Day, dit jaar in De Nieuwe Stad op het Oliemolenkwartier, de creatieve broedplaats van Amersfoort. Het thema van deze bruisende dag is ‘groen, gezond en slim!’ De dagvoorzitter is Jim Stolze.

U kunt zich laten inspireren door interessante sprekers en bijzondere innovatieve projecten en u gaat zelf met innovatie aan de slag! Daarnaast staat de hele dag in het teken van ontmoeting.

Innovation Day 2013 bestaat uit een ochtend- en een middagprogramma waarbij u op elk moment welkom bent. In de ochtend kunt u het plenaire gedeelte bijwonen. Interessante sprekers delen hun visie op innovatie met u.

Daniel Ropers, managing director van bol.com, vertelt over de kracht van de grootste online shop van de Benelux en hoe zij blijven innoveren. Wat begon als online boekenhandel is inmiddels een pijler van de Nederlandse e-commerce industrie, met steeds nieuwe producten waarop het bedrijf marktleider probeert te zijn. Maar bol.com doet meer dan dat: door zijn data open te stellen aan partners, is bol.com ook een dienstverlener voor een hele serie aan kleinere bedrijven, en daarmee spil in innovatie van e-commerce.

Na de lunch kunt u diverse break-out sessies bijwonen waarbij de thema’s ‘groen, gezond en slim!’ centraal staan.

In de middag is de uitreiking van de Duurzaamheidsprijs door Herman Wijffels en is er aandacht voor bedrijven uit de regio die succes hebben met bijzondere innovaties.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden op www.innovationday2013.nl. Deelname is kosteloos. Uw collega is ook van harte welkom!

We zien u graag op woensdag 11 december in Amersfoort!

Innovation Day 2013 is een initiatief van de gemeente Amersfoort en de Economic Board Utrecht en wordt mogelijk gemaakt door vele partners waaronder de Kamer van Koophandel Midden-Nederland en de HKU.

Nieuwsoverzicht