U15 helpt met fietsstimulering


Donderdag 08 augustus 2013

De U15-werkgevers zien goede kansen om het fietsgebruik in het woon-werkverkeer verder te stimuleren. Dit komt door de opkomst van de e-bike, een groot gezondheidsbesef bij werkgever en werknemer, het succes van de campagne 'Rij2op5' in Utrecht en de vele mogelijkheden van de fiets in de hele vervoersketen.

Werkgevers kunnen kosten besparen, het CO2-gebruik terugdringen, parkeerschaarste aanpakken en/of het ziekteverzuim terugdringen. Met elkaar kunnen we het fietsgebruik beter en efficiënter stimuleren dan dat we dat ieder voor zich doen. Daarom doen de U15-werkgevers u een mooi aanbod.

Doe mee!
De werkgevers uit de U15 willen 50 werkgevers in de regio maatwerkadvies geven om hen te helpen een passend fietsstimuleringsbeleid op te zetten. Misschien heeft u de afgelopen jaren met succes deelgenomen aan de campagne 'Rij2op5' en wilt u nu een volgende stap zetten. Misschien heeft u andere overwegingen. Hoe dan ook, de werkgevers uit de U15 helpen u graag. U kunt zich nu aansluiten om aan dit project mee te doen.

Werkgevers helpen werkgevers
De werkgevers uit de U15 stellen u een expert beschikbaar vanuit hun eigen organisatie. Hij of zij werkt samen met u de business case fietsstimulering. Op basis daarvan krijgt u een advies met kansen, maatregelen en een plan van aanpak. U kunt vervolgens zelf direct aan de slag met de maatregelen die het beste passen bij uw bedrijf en uw werknemers. En heeft uw vragen? Dan kunt u altijd uw expert om advies vragen.

Gratis deelname
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De werkgevers uit de U15 stellen u de expert gratis beschikbaar. Eventuele kosten voor de maatregelen zijn voor rekening voor uw bedrijf, maar daar staan vaak besparingen tegenover. Verder lopen er de komende twee jaar nog profiteren van verschillende fietsstimuleringsprogramma's van de overheid. 

Meld u zich snel aan door deze mail te beantwoorden! Er is plaats voor 50 bedrijven.

Met vriendelijke groet,
Frank Steijn
Mob.: 06-15943825

Wervingsteam U15
 

Nieuwsoverzicht