Uitnodiging Week van de Ondernemer


Maandag 19 augustus 2013

Wat is de Week van de Ondernemer?

De Week van de Ondernemer. Al jarenlang het grootste en best gewaardeerde ondernemersevent van Nederland. In één dag wordt u geïnspireerd door topcoaches en succesvolle ondernemers. Inspiratie die absoluut zal bijdragen aan úw succes. Daarnaast wordt u onderdeel van een zeer waardevol ondernemersnetwerk. Waar u direct van profiteert.

De Week van de Ondernemer biedt u: 

  • Kennis; nieuwste ontwikkelingen, handige tips en ondernemersvisies
  • Inspiratie; successen, impulsen en motivatie door topcoaches en ondernemers
  • Netwerken; hoogwaardig ondernemersnetwerk, waardevolle contacten

Over Synpact
“Ondernemers helpen hun ambities waar te maken. Dat staat sinds de oprichting van Synpact centraal in ons bedrijf en daar ligt dan ook de oorsprong van de Week van de Ondernemer”, aldus de Synpact-oprichters Maarten van Druten en Remko Wouters. De Week van de Ondernemer is het epicentrum in een multimediaal communicatieplatform voor ondernemers. Daarbij zet Synpact alle kanalen in om ondernemers te bereiken en te informeren. Onderzoek, panels, interviews, helpdesks, e-newsletters, white-papers, congressen en seminars. Geen (communicatie)middel wordt daarbij geschuwd.
“Wij zijn ondernemers, spreken de taal van de ondernemer. Ons hele leven draait om ondernemen. Ondernemen zit in het DNA van Synpact. Niet voor niets dat steeds meer A-merk-leveranciers zich bij ons platform aansluiten om met ondernemers in contact te komen.”
Onze ambitie? “De Week van de Ondernemer nog verder ontwikkelen. Nog meer ondernemers inspireren en informeren.” aldus Maarten van Druten. “En zorgen dat de Week van de Ondernemer onlosmakelijk verbonden blijft aan Synpact!” aldus Remko Wouters.

Klik voor uitgbreide informatie en inschrijven.

Bron: Week van de Ondernemer
 

Nieuwsoverzicht