Haringparty Soest-Baarn 2011; recordopbrengst: 20.000,- euro!


Woensdag 08 juni 2011

De 10e haringparty Soest-Baarn op dinsdag 7 juni jl. heeft opnieuw alle voorgaande records gebroken: tussen de 250 en 300 gasten boden, middels een Amerikaanse veiling,  voor het eervolle eerste vaatje Hollandse Nieuwe het bedrag van 20.000,- euro! Dit fantastische bedrag komt ten goede aan meerdere goede doelen in Soest en Baarn.

Onder inspirerende leiding van veilingmeester Wilfred Genee en Antonio van den Hengel werden de genodigden met leuke anekdotes en vol enthousiasme aangespoord om zoveel mogelijk te bieden. Het resultaat mocht er zijn!
Ruim 800 haringen, aangeboden door Visplaza Roel Hopman, vonden gretig aftrek; de sublieme witte en rode wijn werden verstrekt door Wijnimport Gommers, het bier geschonken door Heineken Nederland, het geluid verzorgd door Video Centrum Nederland en de fantastische bloemenpracht verzorgd door Scholten Bloemen en Planten.

Er werden vele door de horeca ter beschikking gestelde dinerbonnen uitgereikt en tevens door Adama Business Kleding Soesterberg twee maatpakken en door Novus Media Producties Soest een basis bedrijfsfilm.
Hans en Wilma Timmers van Hydrotest Systemen uit Soest staken precies op het juiste moment hun  biedingbordje omhoog en werden zo de winnaars van het vaatje Hollandse lekkernij én een speciaal voor deze gelegenheid door Eib Barbie ontworpen en door Anita Dekking vervaardigde glazen schaal.

Hierna konden de gasten, onder de welluidende klanken van het Soester Knollenkoor Apollo, op informele wijze met elkaar van gedachten wisselen en genieten van het buffet en de barbecue verzorgd Hilton Royal Parc Soestduinen.

Het was een zeer geslaagde middag en avond!
Voor een foto-impressie.

Nieuwsoverzicht