Voorzitter Soester Zakenkring gaat het stokje doorgeven


Woensdag 19 juni 2013

Armand Trippaers stopt na zes jaar als voorzitter van de Soester Zakenkring. Hij zal tijdens de algemene ledenvergadering van woensdag 6 november 2013 terugtreden. Het bestuur van de Soester Zakenkring zal op die datum naar verwachting Kees Wantenaar kiezen als nieuwe voorzitter. 

De leden van de Soester Zakenkring moeten de voordracht van Kees Wantenaar nog wel goedkeuren. Dit zal naar verwachting tijdens de algemene ledenvergadering ook gebeuren.

Armand Trippaers was voorheen ook al vele jaren secretaris van de Soester Zakenkring en sinds november 2007 voorzitter. Hoogtepunt tijdens zijn voorzitterschap was vooral het feit dat de Soester Zakenkring als koepelorganisatie alle werkgevers en zelfstandige ondernemers onder één paraplu heeft kunnen scharen.
Armand Trippaers  blikt tevreden terug  op zijn voorzitterschap:  “Dankzij het functioneren als koepel hebben wij  de gemeenschap in Soest duidelijk kunnen maken dat wij een sterke werkgeversorganisatie zijn die wil meedenken over en meewerken aan het in  stand houden en verbeteren van een goed economisch klimaat.  Een klimaat goed voor werkgevers en zeker ook voor werknemers.  Immers, meer dan 15.000 gezinnen  genieten een inkomen dankzij ondernemingen die in Soest gevestigd zijn”.

Kees Wantenaar is een bekend gezicht in de Soester samenleving. Hij runt samen met zijn vrouw en zoon een melkveebedrijf  aan de Birkstraat, maar is vooral actief in bestuurlijke functies in landelijke organisaties gelieerd aan het agrarisch bedrijfsleven. In de Soester samenleving is hij maatschappelijk bekend als Ouderman van het Groot Gaesbeeker Gilde.
In aanloop naar het voorzitterschap zegt Kees Wantenaar: “ Het is een nieuwe uitdaging om mij in te zetten voor de gezamenlijke zakelijke belangen van het Soester bedrijfsleven en indirect dus ook van de Soester samenleving.”

Voor het artikel in se Soester Courant van 19 juni, lees verder.

Nieuwsoverzicht