Uitnodiging: Soest Netwerkt aan de Eem


Dinsdag 18 juni 2013

Is het barbecue of barbeque? Zelfs Albert Heijn gaat in de media grotelijks in de fout. Het is barbecue met een c. C of q, het blijft een lastige spellingkwestie. Maar op de barbecue van Soest Netwerkt smaken de worstjes en spiesjes er niet minder om.

Met een barbecue in de natuur luidt Soest Netwerkt op donderdag 20 juni de zomer in, die de volgende morgen om 07.04 uur begint. Geen presentatie of netwerkspel dit keer, maar gewoon een informele, gezellige bijeenkomst om bij te praten en te netwerken. En dat op een wel heel schitterende locatie aan de Eem: De Kleine Melm aan de Eemweg 4 in Soest. Je kijkt er uit over de rivier en het polderlandschap.

Mocht het weer tegen zitten dan barbecueën we buiten en eten we binnen.
Verwacht eten, drinken, live muziek, een relaxte sfeer en veel leuke, ondernemende Soesters. Alle 1.363 leden van Soest Netwerkt en andere genodigden zijn uiteraard welkom. Het feest is echter besloten, dus meld je vooraf even aan op de website www.soestnetwerkt.nl of met een bericht aan snevent@soestnetwerkt.nl.

De inloop is vanaf 18.30 uur en om 19.00 gaat het vuur aan. De avond duurt tot 22.30 uur. Als tegemoetkoming in de kosten wordt van betalende Vrienden van Soest Netwerkt € 15,- en van overige aanwezigen € 30,- gevraagd.

Graag tot zien bij de zomerse barbecue aan de Eem op 20 juni aanstaande!

Namens het bestuur van Soest Netwerkt,
Annemiek Ramaekers, voorzitter
 

Nieuwsoverzicht