Kamer van Koophandel Hilversum en Lelystad verhuizen


Zondag 26 mei 2013

De Kamer van Koophandel reorganiseert. Door de samenvoeging van alle 12 KvK’s, KvK Nederland en Syntens ontstaat een nieuwe organisatie die kleiner is van omvang en die haar diensten anders organiseert en aanbiedt. De KvK zal haar diensten, waaronder de activiteiten van het Handelsregister, verder digitaliseren. Hierdoor zijn er minder kantoren nodig, maar tegelijkertijd worden de kwaliteit en continuïteit van dienstverlening geborgd. De KvK Hilversum en Lelystad verhuizen daarom per 17 juni naar respectievelijk de KvK in Amersfoort en Almere.

Toekomst
Vanaf 1 januari 2014 zullen er 19 van de 45 kantoren verspreid over het land actief blijven. Met de verhuizing van de dienstverlening van de vestigingen in Hilversum en Lelystad naar Amersfoort en Almere wordt aan dit besluit invulling gegeven, maar de dienstverlening in de regio Gooi-, Eem- en Flevoland blijft overeind. Een eerste stap naar een nieuwe Kamer van Koophandel met een sterke en tegelijkertijd efficiënte regionale verankering.

Bezoeklocaties
Vanaf 17 juni a.s. kunnen ondernemers uit de regio Gooi-, Eem- en Flevoland met al hun ondernemersvragen terecht bij de KvK in Amersfoort en Almere. Uiteraard zijn zij ook welkom op een van de andere KvK kantoren in bijvoorbeeld Utrecht, Zwolle of Amsterdam. Kijk voor een overzicht van alle kantoren op www.kvk.nl/kantoren

Bron: KvK

 

Nieuwsoverzicht