Regionale nieuwsbrief april 2013


Dinsdag 09 april 2013

Selectie de KvK regionale nieuwsbrief van april 2013:

Speel in op het veranderende koopgedrag
U als ondernemer weet dat het consumentengedrag nu en in de toekomst aan veranderingen onderhevig is. Dit heeft effect op uw winkelgebied. De effecten zijn niet altijd positief, maar brengen ook veel kansen met zich mee. Hoe speelt u hier op in? Krijg een overzicht van de belangrijkste retailtrends en de impact daarvan op uw winkel of winkelgebied.
Meer informatie

Vernieuwing van de economie in Utrecht
De Economic Board Utrecht is aanjager van vernieuwing van de economie in de regio Utrecht. Samen met ondernemers, overheden en kennisinstellingen in concrete projecten zorgt ze voor verbinding en bundeling van al aanwezige krachten en bouwt aan een regionaal netwerk op bestuurs- en directieniveau: Get connected.  Op maandagmiddag 27 mei vindt er een ‘Get connected’ bijeenkomst plaats in Stadion Galgenwaard.
Meer informatie

Werkkostenregeling wordt uitgesteld
De verplichte invoering van de werkkostenregeling is uitgesteld tot 1 januari 2015. Staatssecretaris Weekers van Financiën wil de werkkostenregeling vereenvoudigen en daarmee aantrekkelijker maken voor het mkb. U kunt dus ook volgend jaar nog kiezen of u hier wel of niet gebruik van maakt.
Meer informatie

 

Profiteer van nieuwe regels rondom aanbestedingen
Het wordt voor mkb’ers en zzp’ers makkelijker om een overheidsopdracht te bemachtigen. De nieuwe Aanbestedingswet, die ingaat op 1 april 2013, verplicht de overheid om hun aankondigingen eerst op TenderNed te publiceren. TenderNed is het online marktplein voor aanbestedingen waar u alle opdrachten van de Nederlandse overheid aantreft. Via TenderNed kunt u zich digitaal (gratis) inschrijven op opdrachten van de overheid.
Meer informatie

Bron: KvK

 

Nieuwsoverzicht