Vooraankondiging: Samen kansen pakken voor de detailhandel regio Amersfoort


Vrijdag 08 februari 2013

De detailhandel verandert onder invloed van het veranderende consumentengedrag. De gevolgen zijn groot: winkelleegstand, faillissementen van grote- en kleine winkeliers en verloedering van winkelgebieden. Ook in de regio Amersfoort zijn de eerste tekenen zijn zichtbaar van de veranderingen in winkelgebieden.

Natuurlijk biedt het veranderende consumentengedrag ook heel veel kansen. Kansen die u als winkelier, maar ook als winkelgebied moet pakken als u wilt overleven. Alleen is dit niet altijd gemakkelijk, maar samen komt u vaak een heel eind. Daarom nodigt het Regionaal Economisch Overleg Amersfoort (REO)u uit voor de werkconferentie:
Samen kansen pakken voor de detailhandel in regio Amersfoort 
op dinsdag 5 maart  van 19.00-22.00 uur.

Het woord werkconferentie zegt het al: samen met vertegenwoordigers van andere winkeliers- en ondernemersverenigingen uit Amersfoort en 11 gemeenten, brancheverenigingen zoals CBW-Mitex en andere belanghebbenden werkt u aan een concreet actieplan voor de detailhandel in de regio Amersfoort. Met dit actieplan kunt u concreet aan de slag, maar het dient ook als advies voor het bestuur van het REO Amersfoort. Die zal mede op basis van het advies haar activiteiten bepalen.

Hoe het precieze programma eruit ziet precies, hoort u volgende week, maar noteer deze datum vast in uw agenda als u samen met uw collega detaillisten en direct betrokkenen de kansen wilt pakken voor de regio.
De bijeenkomst is gratis, al is aanmelding wel verplicht: lees verder

Locatie

Ondernemersplaza
Printerweg 6
3821 AD Amersfoort

Tijd
Inloop 18.15 uur (incl. brood/ soep)
Start 18.45 uur
Einde 22.00 uur

Kosten
Gratis

Bron: KvK
 

Nieuwsoverzicht