Exclusieve uitnodiging over de netwerksamenleving op dinsdagavond 12 maart


Donderdag 07 februari 2013

De Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland organiseert met haar partners uit het Ondernemersplaza op dinsdagavond 12 maart van 19.30-22.00 uur een -gratis- bijeenkomst, exclusief voor leden van ondernemersverenigingen en bedrijvenkringen in de regio Eemland.

In de bijeenkomst neemt Jan-Henk Bouwman van Admium u mee in de trends van de toenemende netwerksamenleving. Tijdens deze exclusieve avond praten Wim van Rooijen (innovatiemakelaar) en Jan-Henk Bouman (spreker en aanjager) u bij over het belang van innoveren en de stap naar social business. U wordt meegenomen in de laatste trends. Die bieden u kansen, waardoor u beter kunt ondernemen. Na deze inspirerende trendsessie sluiten we af met een netwerkborrel. Een mooie gelegenheid om de leden van andere bedrijfskringen en ondernemersverenigingen te ontmoeten.

Lees en luister verde de link aan naar de uitnodiging en het filmpje over de bijeenkomst op de website van Ondernemersplaza, waar u zich ook kunt aanmelden.

Het bestuur van de Soester Zakenkring nodigt haar leden van harte uit zich vooral aan te melden, zodat het voor hen én duidelijker wordt wat de Federatie te bieden heeft én de leden van de bedrijvenkringen elkaar onderling beter leren kennen, wat wellicht nog businesskansen op kan leveren.

Bron: KvK

Nieuwsoverzicht