Nieuwjaarsbijeenkomst Soest Netwerkt woensdag 9 januari


Dinsdag 01 januari 2013

Geachte relatie van Soest Netwerkt,

Bij deze nodigen wij u, als actief betrokkene bij de lokale economie, uit voor de jaarlijkse Nieuwjaarsbijeenkomst van Soest Netwerkt, het snelgroeiende netwerk van Soester zelfstandige professionals (ZP’ers). De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 9 januari  van 19.15 tot 22.30 uur. Tijdens deze bijeenkomst wordt onder meer onthuld waar Soest Netwerkt, inmiddels een stichting,  “voor staat en voor gaat”.

Inspirerend
Soest Netwerkt is in korte tijd uitgegroeid tot een netwerk van ruim 1250, voornamelijk zelfstandige, professionals uit Soest en omgeving. In zijn “nieuwjaarsspeech” gaat het bestuur in op de visie, missie en kernwaarden daarvan. Populair gezegd: vertelt het waar Soest Netwerkt “voor staat en voor gaat”.
Tijdens de bijeenkomst zal ook het nieuwe logo van Soest Netwerkt feestelijk worden gepresenteerd. Het werd ontworpen door grafisch vormgever en illustrator Erica Heykoop van Zippy Art uit Soest.

Laagdrempelig
In de netwerkrondes die dan volgen, worden de aanwezigen uitgenodigd met elkaar in gesprek te gaan. Het onderwerp: ondernemerswensen voor 2013. Die worden geïnventariseerd en besproken. Daarna kan informeel nader worden kennisgemaakt, genetwerkt en genoten van lekkere hapjes en drankjes en live muziek.
De bijeenkomst, die de vorm heeft van een bedrijfsbezoek, vindt plaats in de pub van Auto Smeeing, Koningsweg 14 in Soest. Aanmelden voor de nieuwjaarsbijeenkomst kan op www.soestnetwerkt.nl of via de discussiegroep Soest Netwerkt op LinkedIn.
Aan de deelnemers wordt een vrijwillige bijdrage van € 10,- gevraagd. De opbrengst van deze collecte komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding.

Samenvatting
Datum en tijd: woensdag 9 januari 2012, van 19.15 uur tot 22.30 uur
Locatie: Auto Smeeing, Koningsweg 14 in Soest
Aanmelden: via de website www.soestnetwerkt.nl of via de discussie in de groep van Soest Netwerkt op Linkedin
Kosten: geen, bijdrage voor KWF van € 10,- wordt op prijs gesteld.

Wij ontvangen graag uw aanmelding en zien ernaar uit om samen met u op het nieuwe jaar te proosten!

Met vriendelijke groet,
Annemiek Ramaekers
Voorzitter Stichting Soest Netwerkt

 

Nieuwsoverzicht