Ondernemersplaza zamelt geld in voor 3FM Serious Request


Vrijdag 14 december 2012

Van 17 - 21 december 2012 staat Ondernemersplaza in Amersfoort in het teken van 3FM Serious Request. Voor het achtste opeenvolgende jaar vragen dj s van 3FM aandacht voor een stille ramp. Dit jaar staat de actie in het teken van het terugdringen van de wereldwijde babysterfte. Ondernemersplaza steunt dit initiatief en heeft samen met de partners een aparte actie opgezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Met verschillende activiteiten zoals een veiling, hoopt Ondernemersplaza een bedrag van   2.500 op te halen. 

Ondernemersplaza in actie
Een week lang organiseert Ondernemersplaza ondernemersactiviteiten voor dit goede doel. Op maandag kunnen ondernemers in gesprek met een advocaat tijdens het advocatenspreekuur. Werkplekadvies krijgen ondernemers op dinsdag en op woensdag kunnen zij een bedrijfslogo laten ontwerpen. Voor alle activiteiten die Ondernemersplaza organiseert vraagt zij bezoekers om een vrijwillige bijdrage voor dit goede doel. Naast deze activiteiten veilt Ondernemersplaza samen met haar partners online producten en diensten. Voorbeelden van de veilingstukken zijn een jaar gratis lidmaatschap van MKB Eemland, een ergonomische bureaustoel of een training  Boekhouden in 1 dag . Bezoekers zijn welkom bij Ondernemersplaza, Printerweg 6 in Amersfoort. Op www.ondernemersplazaonline.nl is het volledige programma te lezen en staat de link naar de veiling. Op vrijdag 21 december maakt Ondernemersplaza de hoogte van het ingezamelde bedrag bekend.  

Over Ondernemersplaza
Ondernemersplaza is een samenwerkingsverband tussen diverse partners en biedt ondernemers in de regio Amersfoort een unieke ontmoetingsplaats waar zij snel en makkelijk zaken kunnen regelen met de partners. Het doel van de samenwerkende partners is door bundeling van krachten ondernemers een nog betere service te bieden. Zie ook www.ondernemersplazaonline.nl.

Bron:KvK

Nieuwsoverzicht