Week van het Nieuwe Werken


Donderdag 08 november 2012

De Week van Het Nieuwe Werken komt eraan: doe er je voordeel mee!
Het Nieuwe Werken kan vaker dan je denkt. Ook werknemers in beroepen die gebonden zijn aan een vaste werkplek kunnen genieten van de voordelen. Meer regie over hun werktijden zorgt voor minder stress. Een coalitie van bedrijven, overheid, vakbonden en Natuur & Milieu initieerde de campagne Het Nieuwe Werken doe je zelf! 2012. Hoogtepunt van de campagne is de Week van Het Nieuwe Werken(12-16 november). Doe je voordeel met talloze aanbiedingen en activiteiten in de aanloop naar en tijdens de week. We zetten ze voor je op een rij.
Lees verder

Open Huis bij meer dan 30 bedrijven, ook in onze regio
Tijdens de Week van Het Nieuwe Werken (12-16 november) openen meer dan 30 bedrijven hun deuren. Zie en beleef Het Nieuwe Werken binnen een bedrijf dat het al doet! Zo kun je in onze regio onder andere op bezoek bij ASR, CapGemini, e-office, Knoworries, Moneypenny, Stevens van Dijck en nog veel meer interessante organisaties.
Lees verder

Tem de tijd op 12 november en meld je aan!
Op 12 november staat de tijd een dag stil. Om vooruit te kijken naar wat slim werken slim reizen voor jóu kan betekenen. Laat je werkweek niet meer bepalen door de klok, files en overvolle treinen, maar door flexibiliteit, productiviteit en het beste uit mensen halen. Meld je dus nu aan voor het enige congres dat je geen tijd kost, maar tijd oplevert.
Lees verder

Bron: &Morgen

Nieuwsoverzicht