Uitnodiging EVON 15 november a.s.


Dinsdag 16 oktober 2012

Op donderdagavond 15 november a.s. organiseert het Eemlands Vrouwen Ondernemers Netwerk, kortweg EVON, een marktplaats. Tijdens deze avond presenteren de EVON ondernemers zich middels een stand en delen een aantal leden hun kennis en ervaring door het geven van een workshop of het houden van een spreekuur. Doel van deze avond is netwerken en elkaar beter leren kennen. Voor de workshops en spreekuren kun je bij binnenkomst intekenen.
 
Deze avond is een OPEN AVOND waarbij alle ondernemersnetwerken in de regio en hun leden ook worden uitgenodigd. Het is ons een genoegen om ook U en de leden van uw netwerk voor deze avond uit te nodigen. Wij zouden het dan ook zeer op prijs stellen als u deze uitnodiging onder de aandacht van uw leden kunt brengen.
 
De avond wordt gehouden bij Ambiance Houtrust en start met een inloop vanaf 19:30.
 
Informatie en Aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden kunt u gebruik maken van deze link, waarmee u op de website van EVON komt. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden. Iedere deelnemer ontvangt bij binnenkomst een paar consumptiebonnen. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.
 
We verwelkomen u graag op 15 november en  vergeet uw visitekaartjes niet!
 
EVON wil met deze avond het startsein geven voor een jaarlijks terugkerend netwerkevenement waarbij ieder jaar een ander ondernemersnetwerk de organisatie voor haar rekening neemt en zo haar leden de gelegenheid biedt zich te presenteren.
 
Met vriendelijke groet,
namens het EVON bestuur
Judith Bootsman
voorzitter
 

Nieuwsoverzicht