Startersdag Kamer van Koophandel 3 november in Almere


Dinsdag 16 oktober 2012

Het starten van een bedrijf is nog altijd populair. Landelijk begonnen dit jaar ruim 71.000 mensen in Nederland een eigen bedrijf. Een goede voorbereiding is bij de start van een bedrijf belangrijk. Mensen in de regio van de KvK Gooi-, Eem- en Flevoland die starten met een eigen bedrijf of hierover nadenken, worden dan ook van harte uitgenodigd voor de Startersdag op zaterdag 3 november.

Dat het starten van een eigen bedrijf nog steeds populair is, bewijst ook de animo voor de landelijke Kamer van Koophandel Startersdag. Tussen 10.00 en 16.00 uur krijgen bezoekers overzicht wat er komt kijken bij de start van een eigen bedrijf. Er zijn diverse presentaties over belastingzaken, social media, netwerken, vinden van klanten, scoren met een website en opzetten van een administratie. Er is op 3 november veel individuele aandacht voor de bezoekers. Zo vinden er één op één adviesgesprekken plaats met adviseurs van de KvK en Belastingdienst, worden er in kleine groepjes coachingsessies gegeven en geven bedrijven op de informatiemarkt tips en adviezen aan de starters. In de coachingsessies leren ondernemers in spé meer over tariefbepaling, klanten vinden en opzetten van een ondernemersplan. Nog geen logo? Tijdens deze dag wordt door een grafisch vormgever een eerste opzet gemaakt.

Meer informatie en aanmelden
Het uitgebreide programma van de Startersdag is te vinden op www.kvk.nl/startersdag. De Startersdag vindt plaats op zaterdag 3 november van 10.00 tot 16.00 uur bij Van der Valk Hotel in Almere. De toegang is gratis, maar aanmelden is gewenst.

Bron:KvK

Nieuwsoverzicht