Ondernemen iets voor u?


Dinsdag 18 september 2012

Met de vraag ‘Ondernemen iets voor u?’ nodigt de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland (KvK) startende ondernemers uit voor het Startersevent op 27 september in Ondernemersplaza in Amersfoort. Het Startersevent is ook zeer geschikt voor mensen die zich oriënteren op het ondernemerschap.

De Kamer van Koophandel biedt op 27 september een uitgebreid en gevarieerd programma. Zo zijn er diverse presentaties over bijvoorbeeld belastingen, opzetten van administratie en vinden van klanten. Specialisten geven tips en adviezen over het ondernemerschap en inzet van social media, starters kunnen sparren met een coach van IkStartSMart© en men kan een eerste opzet van een logo laten ontwerpen.

En er is meer
Ondernemen hoeft een starter niet alleen te doen. Kennis en ervaringen delen met anderen is belangrijk. Net als een goed netwerk. In netwerksessies leren de bezoekers hoe netwerken werkt en hoe een netwerk kan bijdragen aan de overlevingskansen van een bedrijf. Ook zijn er adviesgesprekken met de KvK en Belastingdienst.

Aanmelden
Ondernemen iets voor u? Kom dan naar het gratis Startersevent en ga goed voorbereid van start. Aanmelden via www.kvk.nl/starterseventgef.
Het Startersevent vindt plaats tussen 13.30 en 18.00 uur in Ondernemersplaza, Printerweg 6 in Amersfoort.

Bron: KvK

Nieuwsoverzicht