Regionale nieuwsbrief augustus 2012


Dinsdag 28 augustus 2012

Geselecteerd uit de KvK regionale nieuwsbrief van augustus 2012

Op de bank met...
In september vindt in Ondernemersplaza voor de derde keer 'Op de bank met...' plaats. Deze keer neemt  Peter Ros van Admium, ondernemer en specialist op het gebied van online marketing, plaats op de bank. Zijn motto: 'Deel kennis dan wordt het alleen maar meer. Leer van anderen zonder je eigen authenticiteit te verliezen en luister voordat je gaat blazen.' Wilt u Peter Ros het hemd van het lijf vragen? Meer informatie vindt u op de website.
Lees verder

Denkt u aan de verkoop van uw bedrijf?
Het lijkt er op dat veel ondernemers de verkoop van hun bedrijf uitstellen. In afwachting van economisch betere tijden hopen zij op een later moment een betere prijs te kunnen incasseren. Wellicht geldt dat ook voor u? De grote vraag is of dat uitstel wel zo verstandig is.
Lees verder

Economische ontwikkelingen in de regio
In het rapport 'Economische Verkenningen Metropoolregio Amsterdam 2012' staan de economische ontwikkelingen in de metropoolregio. Er is onderscheid gemaakt naar regio's, waaronder Almere/Lelystad en Gooi en Vechtstreek. Zo kunt u lezen dat Almere/Lelystad vrij hoge groeicijfers heeft en dat Gooi en Vechtstreek in de afgelopen twee jaar een kleine economische groei kende. Met behulp van de monitor kunt u uw marktkansen sneller inschatten. Benieuwd naar overige ontwikkelingen? Download het rapport:
Lees verder

Bron: KvK

Nieuwsoverzicht