Toekomstplannen bedrijf concreet maken met IkStartSmart�Caf�


Woensdag 04 juli 2012

Op 12 juli houdt de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland een IkStartSmart©Café. Tijdens dit café maken ondernemers kennis met IkStartSmart© en gaan zij direct aan de slag met een trainer om hun ondernemersvaardigheden te vergroten.
In groepjes werken de ondernemers opdrachten over acquisitie, verkoop, strategie, effectief ondernemen en netwerken uit. Deze opdrachten helpen ondernemers om toekomstplannen van hun onderneming concreter te maken.

Frisse blik
IkStartSmart© (ISS) is een dienst van de KvK die zich vooral richt op coaching van ondernemers die maximaal vijf jaar ondernemen. De deelnemers aan ISS zoeken een eigen coach uit, die de ondernemer helpt met zijn of haar ondernemersvaardigheden. ISS heeft geregeld bijeenkomsten zoals dit café. IkStartSmart is praktisch, stimulerend en doelgericht. Het helpt ondernemers te focussen en commerciëler te denken en te handelen.

Ondernemers die hun toekomstplannen van hun bedrijf ook concreet willen maken kunnen zich via www.kvk.nl/isscafé aanmelden.
Het IkStartSmart©Café vindt plaats bij Van der Valk Hotel Almere, van 15.30 tot 18.30 uur.

Bron: KvK.nl

Nieuwsoverzicht