Nieuwsbrief slim werken slim reizen, juni 2012


Vrijdag 29 juni 2012

Peiling werkgevers reiskostenmaatregel: geen compensatie voor werknemers, maar nog slimmer werken en reizen

Geen geldelijke compensatie voor werknemers, maar nog slimmer werken en reizen als het kabinet de onbelaste reiskostenvergoeding afschaft. Dit is één van de maatregelen uit het Kunduz akkoord. Meer dan de helft van de werkgevers wil dan maatregelen als thuiswerken en fietsen stimuleren.
Lees meer

Kom in actie

Het programma Slim werken slim reizen Midden Nederland heeft voor u als werkgever enkele interessante aanbiedingen die u helpen nog slimmer te werken en te reizen.
Lees meer

Minister Schultz opent eerste e-bike stalling Rijnsweerd
Van en naar je werk op een elektrische fiets, die voor je klaarstaat op het bedrijventerrein. Op kantorenpark Rijnsweerd in Utrecht kan dit. Minister Melanie Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu) opende hier onlangs de eerste e-bikestalling van het project 'Rijnsweerd Rijdt' tijdens haar werkbezoek in het kader van Beter Benutten.
Lees meer

Subsidie VERDER
Het samenwerkingsprogramma VERDER, Mobiliteit in Midden-Nederland stelde geld beschikbaar voor verbetering van de doorstroming in de regio. Lokale overheden, werkgevers en het programma Slim werken slim reizen Midden Nederland realiseerden samen hiervoor projecten. Zoals E-bikes met korting in Zeist, het stimuleren van het OV op bedrijventerrein Papendorp in Utrecht en in Leusden.
Lees meer

Bron: &morgen

 

 

Nieuwsoverzicht