Verspreiding gemeentegids 2012-2013


Zaterdag 09 juni 2012

Nieuwe vorm, extra bedrijvengedeelte, lokale drukker en andere uitgever.
De nieuwe gemeentegids van Soest wordt vanaf 11 juni huis-aan-huis verspreid in de hele gemeente Soest. De gemeentegids is de ‘wegwijzer’ voor inwoners van Soest en Soesterberg. In de gids is handige informatie te vinden over onder andere de gemeente, verenigingen, onderwijs, religie en sport. Dit jaar heeft uitgever LokaalTotaal uit Eindhoven de gemeentegids van Soest verzorgd. Een lokale drukkerij heeft de gemeentegids van Soest gedrukt.

Naast informatie en adressen van verenigingen en instellingen is aan de nieuwe gemeentegids van Soest ook een bedrijvengedeelte toegevoegd. Dit betekent dat lokale ondernemers en bedrijven binnen de gemeente Soest een gratis vermelding hebben gekregen als zij onder de gemeente Soest vermeld staan in de database van de Kamer van Koophandel of de Telefoongids.

Fotowedstrijd ‘Gezichten van Soest en Soesterberg’
In de gemeentegids van dit jaar zijn weer verschillende foto’s terug te vinden die door inwoners uit Soest en Soesterberg zijn gemaakt. Een jury, bestaande uit wethouder Yvonne Kemmerling, raadsleden Johan Baks en Annet Oostrom-Wernsen en journalist Hans Kruiswijk hebben een eerste selectie gemaakt uit de 125 binnen gekomen foto’s. Vervolgens was het de beurt aan de inwoners om een stem uit te brengen. De foto die op de voorkant van de nieuwe gemeentegids van Soest is te zien, is het winterlandschap met zicht op de Oude Kerk in Soest. Met maar liefst 62 procent van de stemmen werd deze foto van Erik van der Steeg door de inwoners van Soest gekozen als absolute favoriet.

Digitaal
Net als voorgaande jaren verschijnt de gids ook in digitale vorm, te raadplegen via internet (www.soest.nl of www.LokaalTotaal.nl/Soest) De digitale gemeentegids heeft een handige zoekfunctie. Bovendien wordt op een plattegrond de locatie van het gevraagde adres weergegeven. Inwoners die geen gemeentegids hebben ontvangen, kunnen via dezelfde pagina een aanvraagformulier invullen.

Klachten of vragen
Heeft u klachten over de bezorging van de gemeentegids of heeft u vragen over de opgenomen vermeldingen? Dan kunt u contact opnemen met LokaalTotaal via het e-mailadres: verspreiding@Lokaaltotaal.nl of telefonisch (020) 408 63 00.

Bron: gemeente Soest

Nieuwsoverzicht