'Zeepkist lunchbijeenkomst' Soester Zakenkring van 30 mei


Donderdag 31 mei 2012

Woensdag 30 mei kwamen 55 leden van de Soester Zakenkring bijeen voor de eerste ‘Zeepkist Lunchbijeenkomst’ in het geheel vernieuwde Stayokay Hostel Soest aan de Bosstraat.

Vanwege het prachtige weer gebruikten velen het aperitief en de lunch op het buitenterras.
Voorzitter Armand Trippaers opende de bijeenkomst met allereerst Anne Breemer te complimenteren met zijn fraaie Stayokay vestiging. Vervolgens werden naast de leden, nieuwe en aspirant leden van harte welkom geheten. 

Daarna hielden de volgende leden een presentatie over hun bedrijf.

 • John Oostveen van Oostveen Bedrijfsovernames beet de spits af en vertelde dat als een ondernemer zijn bedrijf wil verkopen, wachten op een koper niet helpt, maar dat men pro-actief moet zijn. Tevens dat er voldoende kopers in de markt zijn. John helpt bedrijven objectief en onafhankelijk om de juiste beslissing te nemen.
   
 • Chris Alkema van ESED Drukkerij en Print&Copy gaf een gloedvol betoog over de historie van zijn bedrijf en vertelde dat zij o.a. al sinds 1956 alle douanedocumenten drukken. Diverse druktechnieken passeerden de revue. Chris benadrukte ingenomen te zijn met de samenwerking met Soester bedrijven.
   
 • Robert Lagerweij van ABO-Klimaat legde uit dat zij met eigen mensen landelijk opereren op het gebied van installatie, onderhoud, beheer en advies op maat van/over klimaatsystemen. Zeker in deze tijd is van belang de duurzaamheidscan die zij kunnen doen, waarmee een ideaal binnenklimaat gecreëerd kan worden.
   
 • Erik Adama van Adama Business Kleding  gaf een inkijkje in hun bedrijf dat te boek staat als specialist in representatieve bedrijfskleding.  Het is een flexibel bedrijf met ruim dertig jaar ervaring in de kledingbranche. Tegen een scherpe prijs, voor elk type bedrijf van receptionist(e) tot en met directie. Hun representatieve bedrijfskleding wordt gebruikt voor speciale evenementen, beurzen, presentaties, front offices, maar bijvoorbeeld ook kleding aan taxi- touringcar-, auto- en beveiligingsbedrijven, horeca, conferentiecentra, zangkoren en muziekgezelschappen, overheid en ziekenhuizen. Veelal uit voorraad leverbaar.
   
 • Anne Breemer van Stayokay Hotel Soest tenslotte hield het kort. Hij nodigde de aanwezigen uit voor een korte rondleiding in zijn gerenoveerde Stayokay, waar velen gebruik van maakten.

Andere leden van de Soester Zakenkring hebben aangegeven bij een volgende ‘Zeepkist lunchbijeenkomst’ hun bedrijf te willen promoten. Er zal dus aan deze vorm een vervolg worden gegeven.
 

Nieuwsoverzicht