Aanbod gratis spreekuren Kamer van Koophandel uitgebreid


Dinsdag 22 mei 2012

Zaken goed regelen is voor een onderneming die succesvol wil zijn én blijven erg belangrijk. De Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland (KvK) helpt hier graag bij.

Daarom biedt de KvK diverse spreekuren met specialisten aan. Sparren met een specialist brengt veel op en via de KvK kan dit op een laagdrempelige manier. Nu op nog meer dagen en locaties. Ondernemers worden van harte uitgenodigd om de meerwaarde van een advocaat, belastingadviseur, accountant en uitvinderspecialist voor hun bedrijf te ontdekken. Algemene vragen, maar ook specialistische vragen over levering- en algemene voorwaarden, arbeids- en juridische zaken, personeel en contracten komen aan bod. Net waar de ondernemer behoefte aan heeft.

Gratis advies
Ondernemers kunnen op de KvK-locaties Amersfoort, Almere, Hilversum en Lelystad met lokale advocaten, fiscalisten en accountants gratis en vrijblijvend een uur advies krijgen. Ondernemers die nadenken over het op de markt brengen van een nieuw product of dienst kunnen gericht advies inwinnen tijdens het Technospreekuur in Almere en Amersfoort. Een afspraak maken kan via www.kvk.nl/spreekurengef

Bron: KvK

Nieuwsoverzicht