Fusie tussen fAB en Vorwerk & Co accountants en belastingadviseurs


Vrijdag 04 mei 2012

Met ingang van 1 januari 2012 is fAB accountants en belastingadviseurs gefuseerd met Vorwerk & Co accountants en belastingadviseurs te Amersfoort.

De fusieorganisatie zal in de loop van het jaar 2012 onder de naam Vorwerk & Co Accountants & Belastingadviseurs  gaan opereren vanuit de vertrouwde locatie aan de Zuidergracht in Soest en vanuit een 2e locatie in Hoogland (Amersfoort). De fusiepartners verwachten door de schaalvergroting de dienstverlening nog verder te kunnen optimaliseren en te kunnen richten op ondersteuning en begeleiding van ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf, particulieren, verenigingen en stichtingen. Binnen het nieuwe team van ongeveer 20 medewerkers is veel expertise aanwezig om alle klanten in diverse branches optimaal van dienst te zijn.

Wij blijven  een toegankelijk bedrijf met een open bedrijfscultuur en houden daarom de lijnen met onze klanten kort en zeer persoonlijk. Betrokkenheid bij de  onderneming van onze klanten blijft voorop staan want ook onze fusiepartner is gewend om de persoonlijke ambities en drijfveren van haar relaties te kennen aangezien het zakelijke en persoonlijke hand in hand gaan.

Wij zijn blij met onze klanten en het blijft ons doel hen te ondersteunen met ondernemen door ervoor te zorgen dat deze bedrijven of organisaties fiscaal en bedrijfseconomisch optimaal presteren. Dat was onze missie in het verleden en dat blijft het in de toekomst.

Uiteraard houden wij u op de hoogte van verdere ontwikkelingen betreffende deze fusie en voor vragen kunt u altijd bij ons terecht op kantoor of bel anders even.

Met vriendelijke groet,

Leo Rensen
Marketing en Communicatie
Vorwerk & Co
Zuidergracht 21-01
3763 LS Soest
035-6032323
lrensen@vorwerk.nl
www.vorwerk.nl

Nieuwsoverzicht