Gedeputeerde Krol reikt cheque uit voor Dorpsplein Soesterberg


Woensdag 12 januari 2011

Op 9 februari reikt gedeputeerde Bart Krol van de provincie Utrecht een cheque ter waarde van 2,9 miljoen euro uit aan wethouder Harry Witte van gemeente Soest. Mede dankzij het geld van de provincie kan het Dorpsplein omgetoverd worden tot een plek met moderne woningen voor jong en oud.
Eerder heeft in de informatiekrant ‘In Uitvoering’ (over ontwikkelingen in Soesterberg) gestaan dat deze uitreiking plaats zou vinden op 20 januari. Omdat wethouder Witte nog herstellende is van een hernia-operatie is de uitreiking uitgesteld tot 9 februari.

Bijzonder moment: begin van de uitvoering
De overhandiging van de cheque vindt plaats in de Drie Eiken op het Dorpsplein in Soesterberg. Aansluitend onthult projectontwikkelaar Dura Vermeer, die inmiddels de vergunningaanvraag heeft ingediend, het bouwbord op het plein.
Inwoners, ondernemers en andere belangstellenden zijn vanaf 15.30 uur van harte welkom om bij dit bijzondere moment aanwezig te zijn. Want 9 februari wordt als het ware de aftrap gegeven voor de uitvoering van allerlei ontwikkelingen die zijn beschreven in het Masterplan Soesterberg en die voor het woon- en leefklimaat in Soesterberg een aanzienlijke kwaliteitsverbetering betekenen.
 

Bron: gemeente Soest

Nieuwsoverzicht