Overeenkomst met BP Nederland


Woensdag 11 april 2012

Beste ondernemers, gevestigd op het bedrijventerrein van de Soestdijkse Grachten,

Het bestuur van de Stichting Bedrijvenkring Soestdijkse Grachten heeft een unieke overeenkomst gesloten met BP Nederland. Het komt er op neer dat ondernemers op de bedrijventerreinen van de delen Soestdijk en De Grachten, die lid zijn van de Stichting Bedrijvenkring Soestdijkse Grachten, vanaf april 2012 met aantrekkelijke kortingen kunnen tanken bij de ruim 400 BP tankstations in Nederland.

Kortingen
* 8 ct (excl. BTW) per liter op de adviesprijslijst; zowel voor benzine als diesel; indien u tankt bij het BP station De Grachten aan de Koningsweg.
* 7 ct (excl. BTW) ) per liter op de adviesprijslijst; zowel voor benzine als diesel; indien u tankt bij alle overige BP-stations in Nederland.
* 20 % factuurkorting op de Carwash bij BP De Grachten.

Kwalificaties
indien u van bovengenoemde kortingen gebruik wil maken, dient u aan twee kwalificaties te voldoen:
- u bent gevestigd op de Bedrijventerrein Soestdijkse Grachten en
- u bent lid De Stichting Bedrijvenkring Soestdijkse Grachten.

Hoe werkt het aanvragen voor de kortingen?
U downloadt het aanvraagformulier en stuurt dit naar:
Secretariaat Stichting Bedrijvenkring Soestdijkse Grachten
Postbus 3071,
3760 DB Soest

Of u stuurt het ingevulde formulier als pdf aan: Paul Martens.
Na ontvangst van uw formulier worden de gegevens gecheckt.
Wanneer u lid bent van De Stichting Bedrijvenkring Soestdijkse Grachten, zal uw aanvraag gestuurd worden naar de administratieve afdeling van BP Nederland. Daarna ontvangt u per e-mail van BP Nederland nadere gegevens om uw BP PLUS Tankkaarten on-line (www.bpplus.nl) aan te vragen.
Download BP brochure

Geen lid van de Soestdijkse Grachten?
Wanneer u geen lid bent van De Stichting Bedrijvenkring Soestdijkse Grachten, maar wel van bovengenoemde voordelen gebruik wilt maken, kan dat ook. De enige voorwaarde is dat u lid wordt van de Bedrijvenkring. Een lidmaatschap kost € 170,- per jaar. Bij een gemiddeld gebruik van 1:10 heeft u bij circa 2100 liter het lidmaatschap al 'terugverdiend'. Download onze leaflet. Neem contact op met Paul Martens voor het lidmaatschap of vul het aanmeldformulier in en stuur het op. U ontvangt dan een factuur voor het lidmaatschap. Wanneer uw contributiebetaling is ontvangen, sturen wij uw aanvraag direct naar BP.

Wanneer u al in het bezit bent van een BP-tankpas dan kan deze worden omgezet. Zo profiteert u toch van de korting. Voor het omzetten van deze passen en overige informatie kunt u contact opnemen met het
BP Service Meld Punt: 010-2491475.

Wij gaan ervan uit dat velen van u van dit aanbod gebruik zullen maken.

Namens het bestuur van de
Stichting Bedrijvenkring Soestdijkse Grachten, teken ik.
Met vriendelijke groet,
Frans Davelaar, voorzitter

Nieuwsoverzicht