De volgende stap is groeien


Vrijdag 13 april 2012

Voor ondernemers die de startfase voorbij zijn, kan het lastig zijn om de volgende stap te zetten en door te groeien. Zeker in financieel onzekere tijden. Er zijn verschillende mogelijkheden die helpen om drempels te verlagen en nieuwe inzichten te geven om een bedrijf te laten groeien.

De volgende stap
Ondernemers die de uitdaging aangaan om de volgende stap te zetten naar een succesvolle organisatie zijn van harte welkom op 18 april bij de bijeenkomst 'Geld om te groeien: financial freedom'. Ondernemers vertellen hoe zij die stap hebben gezet naar wie ze nu zijn: een succesvolle organisatie en hoe zij zich continue blijven ontwikkelen. Ook wordt er aan de hand van het canvas business model verteld hoe ondernemers financieel onafhankelijk worden.

Dit boeiende gratis seminar geeft inzicht in niet moeten, maar juist mogen ondernemen en in minder tijd meer verdienen en meer vrije tijd te creëren. Financieel vrij worden, ongeacht het inkomen.

Praktische informatie
De bijeenkomst 'Geld om te groeien: financial freedom' vindt plaats op 18 april van 15.00 tot 18.30 uur bij de Ondernemersplaza, Printerweg 6, Amersfoort. Meer informatie en aanmelden via www.kvk.nl/financialfreedomgef

Bron: KvK

Nieuwsoverzicht