Uitnodiging Lezing 'Fraude', met meesteroplichter dhr. Arie Olivier en ex-persvoorlichter van politie Klaas Wilting


Donderdag 05 april 2012

Geachte Eemlandse ondernemers,

In navolging van afgelopen keren, waarin we grootheden aan het woord lieten, waaronder Henny van de Most, Joop van den Ende en Cor van Zadelhoff, hebben we gemeend om weer een goed en leerzaam avondprogramma neer te moeten zetten.

Doel van deze avond is dat Eemlandseondernemers, waaronder Eemnes, Blaricum, Baarn, Soest, Amersfoort, Laren, Bunschoten enz. een leerzame avond hebben: een avond waar
iedereen elkaar kan ontmoeten en waar partners ook welkom zijn.

Het thema van deze avond zal zijn: Bedrijfsfraude. Deze avond vindt plaats in de Speeldoos te Baarn.
Wij hebben twee specialisten op dit gebied bereid gevonden om hun visie en levenservaring met ons te delen. Als eerste  zal meesteroplichter Dhr. Arie Olivier vertellen hoe hij in het verleden te werk is gegaan om op slinkse wijze zijn kapitaal te vergaren.
Het tweede gedeelte van de avond zal ex-persvoorlichter van de politie, Dhr. Klaas Wilting, vertellen hoe hier in het verleden door de sterke arm, de politie, mee om is gegaan.

Deze twee grootheden, elk in hun eigen vak, zullen geleid en uit elkaar gehouden worden door Dhr. Frits Huffnagel, dagelijks te beluisteren bij BNR Radio, het programma "Zaken doen" en lid van het hoofdbestuur van MKB Nederland.

Het beloofd een zeer leerzame en gezellige avond te worden.
Als u interesse heeft, wordt u verzocht zich zo spoedig mogelijk op te geven via

www.bmsupport.nl/fraude

Locatie:  Speeldoos Baarn  aanvang 20.00 uur  op vrijdag 13 april 2012

Nieuwsoverzicht