Bunnik Brand Promotion - www.burobunnik.nl

www.burobunnik.nl

CREATIEVE EN VEELZIJDIGE PARTNER IN 
MERK- EN PRODUCT PRESENTATIE

Bunnik Brand Promotion is een creatieve partner die zeer betrokken is bij projecten. Een partner die ervaring en kennis heeft in etaleren, product presentatie, ontwerp, signing en overige reclame presentaties. Het bedrijf dat alles in huis heeft om een kwaliteit eindoplossing neer te zetten. Van creatie en advies tot en met uitvoering.

IEDER MERK IS UNIEK

De projecten en opdrachten zijn net zo divers als onze opdrachtgevers. Dat is wat het werk leuk maakt. Bekijk hier onze referenties en de gerealiseerde projecten. 

Benieuwd hoe Bunnik Brand Promotion dit doet? Neem dan contact op met Constantijn Meijer per e-mail constantijn@burobunnik.nl of via telefoonnummer +31(0)35 588 1301

MAAK KENNIS MET

BUNNIK BRAND PROMOTION

VEELZIJDIG & CREATIEF

IN MERK-EN PRODUCTPRESENTATIE

Alle diensten onder één dak om merk en product er het best uit te laten zien. Met als doel de klantervaring en de sales zoveel mogelijk te stimuleren.

Van het uitrollen van een bestaand concept voor retailers, inkoop en productie van de materialen tot aan de logistieke executie in de winkels. Met oog voor detail verzorgt Bunnik Brand Promotion uw merk of product in etalage, stand, winkel of showroom.

Algemene informatie

HandelsnaamBunnik Etalage & Interieur Styling BV
AdresOostergracht 5
Postcode3763 LX
PlaatsSoest

Websitewww.burobunnik.nl
Telefoonnummer035-5881301
E-mailadresinfo@burobunnik.nl

Lidnummer2
KvK-nummer32086976

Postadres

AdresOostergracht 5
Postcode3763 LX Soest

Sociale Media