Hygieia Consultants

HOME HRM-MKB Juridisch & Organisatie advies

“een deskundig advies tegen een gunstig tarief”

Wij verzorgen bedrijfskundige, juridische en HRM ondersteuning voor kleine en middelgrote MKB-ondernemingen en ondernemers. Door deze combinatie is het mogelijk om bedrijfsprocessen vanuit een breed perspectief te optimaliseren en te (door)ontwikkelen. Daarnaast zijn er tal van deelonderwerpen met betrekking tot bijvoorbeeld het beoordelen en opstellen van contracten, het aanvragen van vergunningen, het arbeidsrecht, ondernemingsvormen, belastingvraagstukken of beleidsadvisering, waarin wij u vanuit onze gespecialiseerde kennis en ervaring u adequaat kunnen assisteren en bijstaan. Een belangrijk aspect is dat HRM-MKB de dienstverlening op maat en naar uw wensen inricht vanuit een all-round aanpak.

Maar ook starters, individuele cliënten (u, een ZZP-er of werknemer bijvoorbeeld) kunnen ook bij ons voor advisering terecht met betrekking tot advisering over contracten, vergunningen en arbeidsrechtelijke onderwerpen e.d.

HRM-MKB J&O advies is zich zeer bewust van de relatie tussen uw bedrijfsorganisatie, uw personeel, uw baten en kostenbeheersing. Het is daarom dat het HRM – MKB perspectief zo belangrijk is voor het MKB.

Een belangrijk gegeven vormt dat HRM-MKB J&O advies normale en redelijke tarieven hanteert en voor het MKB en de individuele cliënt betaalbaar zijn.

HRM-MKB J&O advies is een brand van Hygieia Consultants B.V. Hygieia is echter specifiek gericht op en gespecialiseerd in de zorgsector en verzorgt dezelfde dienstverlening.

Bedrijfseconomische informatie, vergunningen, personeel en arbeidsrecht

Met vriendelijke groet,

Peter de Leede

Mr. P.J. de Leede

Postadres:

Van Weedestraat 25a

3761 CB te Soest

Bezoekadres op afspraak:

Zuidergracht 21- Unit 31

3763 LS Soest

Fax: 035 - 7850128

Tel:  035-2050986

Mobiel: 0651128794

e-mail : pdl@hyconsult.nl

Website : www.hygieia.nl

H-RM MKB Juridisch & Organisatie advies is een handelsmerk van Hygieia Consultants BV. Hygieia Consultants bv is een zelfstandige organisatie en biedt all-round ondersteunende dienstverlening voor professionals. H-RM MKB is het bedrijfsonderdeel dat zich richt op het MKB..

Algemene informatie

HandelsnaamHYGIEIA
AdresZuidergracht 21 unit 31
Postcode3763LS
PlaatsSoest

Websitewww.hygieia.nl
Telefoonnummer+31352050986
E-mailadrespdl@hyconsult.nl

Lidnummer4444547
KvK-nummer30183427

Postadres

Adresvan Weedestraat 25A
Postcode3761 CB Soest

Sociale Media